Information

DataGroup Kungsbacka köper www.microhard.se.

DataGroup Kungsbacka som tillhör samma kedja som Microhard, har den 24 juni 2009 köpt, domänen samt tillhörade webshop, i samband med detta byter vi namn till Microhard Sverige. Vi hälsar gamla och nya kunder välkomna.

Microhard Sverige
Stefan Skafte, vdÖppettider
Butiken har öppet alla vardagar 8:00-17:00, Lunchstängt 12:00-13:00. Observera att vi ligger nu utanför Kungsbacka. Klicka här för karta!

Det går bra att betala med kort, kontanter och postväxel. Företag kan efter sedvanlig kreditprövning lägga upp ett konto och handla mot faktura. Medtag registreringsbevis och legitimation. Det går också bra att faxa registreringsbevis samt aktuell information såsom telefonnummer, adress, kontaktperson och eventuell ordermärkning eller kostnadsställe.


Webbhandel
Använd med fördel vår webbhandel till annat än bara att handla. Du kan t.ex. summera ihop egna datorpaket. Om du inte vill att sakerna skickade till dig kan du välja att hämta dem i butiken eller få det hemkört och betala med kontokort. Eftersom det är hög rotation på lagret rekommenderar vi att du "förbeställer" på nätet innan du kommer till butiken. Vi mailar eller ringer dig när varorna finns för avhämtning. Snabbare hantering för både köpare och säljare. Era speciella önskemål kan ni skríva i "Kommentar" fältet, t.ex. om det är en vara ni saknar på nätet eller annan önskemål/fråga. Information om leveranstider etc. mailas ut löpande om inte varan finns på lager.

För närvarande kostar frakt och postförskott 150 kr inkl.moms. Samma pris gäller även hemleverans inom Göteborgsområdet.

Vill du att dina uppgifter sparas och gör det möjligt att se inköp, statistik och status på dina orders? Gå då in under "Login" rutan upp till höger. Ansök om ett konto så är det klart.


Butikshandel
Du kan som beskrivits ovan med fördel använda webbshoppen för att sen hämta ut dina varor i butiken. Vi meddelar dig per epost eller telefon när varorna är klara att hämta. Ingen kostnad tillkommer. Betalning kan ske med kort, kontanter, postväxel eller enligt ö.k. OBS! Eftersom varorna har snabb rotation är det lämpligt att ringa (eller webborder) och lägga undan varan innan man kommer till butiken. På så sätt undviker man att den är slut när man väl kommer in.

Vårt fulla sortiment består av över 200.000 produkter så aaknar du något som du vill att vi ska sälja eller något "specifikt" som du inte hittar; Skicka ett mail via Kontakt rutan eller ring. Vi hjälper er med de flesta märken och produkter. Du får alltid ett snabbt svar gällande pris och beräknad leveranstid.>


Copyright © 2010 Microhard Sverige.
Priser är angivna inklusive moms om ej annat anges.
Priser inom parentes är exklusive moms.