Om företaget

DataGroup Kungsbacka grundades i februari 1984. Vår affärsidé är att sälja välkända och kvalitativa datorprodukter till företag och privatkunder. Produkterna ska säljas med kompetens, prisvärdhet och tillgänglighet som nyckelord.


Det betyder mer konkret att vi eftersträvar

Att kunden ska kunna diskutera och rådfråga om en produkt med en säljare som utgår från kundens behov och möjligheter, vilket leder till att man etablerar en bra förbindelse mellan varandra. Detta vet vi ger fler nöjda kunder som återkommer.

Att priset är väl jämförbart med vilket annat försäljningsställe som helst.

Att varan finns för snabb leverans (gärna omgående) och att öppettiderna är attraktiva.

Att varan håller en hög kvalitet och låg felfrekvens genom att välja tillverkare som har en god historik och seriös inställning. På så sätt skapar man trygghet och kontinuitet.

Att endast köpa varor från officiella distributörer för att säkerställa att produkterna är original (m.a.o ej stulna, kopierade, omärkta, om-märkta, begagnade etc.


Besök oss gärna!
DataGroup Kungsbacka har sin butik och kontorslokal på Apelrödsvägen 1 utanför Onsala (utefter onsalavägen). Här finns säljare, tekniker och varor för alla våra kunder.


Viktiga allianser och koncept
I vår ambition att hålla en kontinuitet i det vi gör är här ett axplock på vad vi idag är involverade i:

Intel IPI program.
Säkerställer att du som kund får en garanterad original Intel produkt i din utrustning och att vi får den senaste informationen om uppdateringar och nyheter för att kunna hålla support och sortiment uppdaterat.

Auktoriserad Asus Återföräljare och Servicepartner.

Acer Partner
Acer Återförsäljare av hela deras sortiment. Stako godkänd leverantör.


Förutom detta finns en rad viktiga leverantörer och tillverkare som ni återfinner i vår prislista.

Vi återkommer med mer information och kompletteringar efterhand. Frågor och kommentarer kan riktas till info@microhard.se

Hälsningar
Ledningen


Besökare hittills
Copyright © 2010 Microhard Sverige.
Priser är angivna inklusive moms om ej annat anges.
Priser inom parentes är exklusive moms.