Skrivare / Toners / Bläckstråle

Canon Pixma iP4600

Canon Pixma iP4600


Med Canons toppmodell i PIXMA A4 sortimentet, skriver du ut snabbt och enkelt och får snygga, hållbara utskrifter. De extra funktionerna för hantering av utskriftsmaterial gör den extra mångsidig.

Egenskaper

Fotoutskrifter med 1 pl, 9 600 x 2 400 dpi upplösning*
10 x 15 cm utskrifter av fotolabbskvalitet på cirka 20 sekunder*
Fem separata bläckpatroner
ChromaLife100+- -systemet**
Två pappersfack
Skriv ut på DVD/CD
Programvaran Easy-PhotoPrint EX
Skriv ut direkt från en digitalkamera

Oslagbara utskrifter och funktioner för hemmautskrifter av foto och dokument.
Fotoutskrifter
Få utskrifter med ovanligt hög kvalitet och detaljrikedom tack vare en separat behållare med färgbaserat svart bläck för foton, bläckdroppar på 1 pl och en upplösning på 9 600 x 2 400 dpi*. En utskriftsmotor av toppklass gör att du kan skapa utskrifter av fotolabbskvalitet på cirka 20 sekunder.*. Du garanteras kvalitet och effektivitet eftersom fem separata bläckpatroner används – du behöver bara byta ut de enskilda behållarna när de tar slut.

ChromaLife100+- systemet** är en kombination av PIXMA iP4600, originalbläckkassetter och utvalda äkta Canon-fotopapper. Tack vare kombinationen av de här tre unika komponenterna får du vackra, hållbara fotoutskrifter.

Enkel att använda
En uppsättning praktiska funktioner gör det ännu mer spännande och produktivt att skapa bilder och dokument. Canons Easy-PhotoPrint EX gör det enkelt att skriva ut kalendrar, album och bilder. Med automatisk bildkorrigering tas röda ögon bort automatiskt och med automatisk dubbelsidig utskrift blir det enkelt att skriva ut på båda sidorna, vilket sparar papper och ger dokument med ett professionellt utseende. Två pappersfack innebär att du kan ha både vanligt papper och fotopapper i skrivaren samtidigt.

Dokumentutskrift
Skriv ut textdokument i svartvitt eller färg. Ett permanent svart bläck ger skarp tydlig text. Du kan skriva ut på både en och två sidor med funktionen för automatisk dubbelsidig utskrift, som är både praktisk och effektiv.

Skriv ut på DVD/CD
Det blir enkelt att hantera datalagring eftersom du kan skapa egna DVD- och CD-skivor till jobb, släkt och vänner. Skriv bara ut direkt på den skrivbara DVD- eller CD-skivans yta. Med programvaran CD-LabelPrint kan du skapa layouter genom att lägga till egna texter och bilder.

Skriv ut direkt
Du behöver ingen dator för att kunna skriva ut. PictBridge-tekniken gör det snabbt och enkelt sätt att skriva ut bilder från kompatibla digitala kameror, videokameror eller mobiltelefoner.

Operativsystem
Kompatibel med Windows och Mac OS X*
Mer info:
Finns i lager:
Tillverkare:
Uppdaterad:
Vikt:
Pris:

» Canon Pixma iP4600
Beställningsvara
Canon (Pixma iP4600)
2009-06-25 14:46:00
Ej angivet
1.431 kr (1.145 kr)
Copyright © 2010 Microhard Sverige.
Priser är angivna inklusive moms om ej annat anges.
Priser inom parentes är exklusive moms.