Nätverk (Trådlöst) / Trådlösa Routers

D-Link DIR-655 N-Draft Gigabit

D-Link DIR-655 N-Draft Gigabit


D-Links Wireless N Gigabit router DIR-655 är en Wireless N1 enhet som ger ”real world”-prestanda som är upp till 650% snabbare än en trådlös 802.11g router. Genom att ansluta routern DIR-655 till en bredbandsuppkoppling (kabel eller DSL-modem) kan användarna dela sin höghastighetsanslutning till Internet med alla i nätverket samt skapa ett säkert trådlöst nätverk för gemensam åtkomst till foton, filer, musik, video, skrivare och nätverkslagring överallt i hemmet.

Hög prestanda
DIR-655 har den snabbaste processorn i D-Links Wireless N-sortiment med en hög datakapacitet mellan WAN- och LAN-nätverk.
Detta i kombination med den lovordade QoS StreamEngine gör att DIR-655 kan erbjuda en bättre totalupplevelse när det gäller Internetaccess samt trådlöst hemmanätverk. Dessutom har routern fyra Gigabit Ethernet-portar för hög överföringshastighet till annan utrustning med Gigabit stöd såsom nätverksansluten lagring. För första gången lanseras Gigabituppkoppling även på WAN-sidan – en unik egenskap som är före sin tid i många avseenden, men som lär välkomnas av dem som redan använder Ethernet för att få åtkomst till Internet.

WISH-teknik (Wireless LAN Intelligent Stream Handling)
Routern DIR-655 erbjuder garanterad tjänstekvalitet (QoS) – trådlöst liksom till och från Internet (StreamEngine). Den är utrustad med WISH, som ger kunden en bättre upplevelse när det gäller spel, HDTV och andra medieapplikationer via trådlös anslutning genom att störningarna från annan trafik i det trådlösa nätverket minimeras. Tekniken känner automatiskt av om ljud-, video- eller spelinnehåll används i det trådlösa nätverket och prioriterar dessa applikationer före mindre tidskänslig trafik som e-post eller filöverföringar. Den justerar sedan snabbt prioriteterna för att säkerställa att medieinnehållet överförs utan skakningar eller fördröjningar. Dessutom tillämpar routern en policy för ”god grannsämja”, vilket innebär att den inte stör angränsande nätverk. Det gör den genom att minsk
Mer info:
Finns i lager:
Tillverkare:
Uppdaterad:
Vikt:
Pris:

» D-Link DIR-655 N-Draft Gigabit
Tillfälligt slut
D-Link (DIR-655/E)
2009-08-21 11:01:00
Ej angivet
1.255 kr (1.004 kr)
Copyright © 2010 Microhard Sverige.
Priser är angivna inklusive moms om ej annat anges.
Priser inom parentes är exklusive moms.