Grenuttag / Batterier / KVM Switchar

D-Link DKVM-4U

D-Link DKVM-4U


4 portars USB KVM-switch


USB KVM-switch för fyra datorer
D-Links KVM-switch DKVM-4U är en praktisk enhet med vilken du kan kontrollera upp till fyra datorer med endast en monitor, ett tangentbord och en mus. Monitorn, tangentbordet och musen är anslutna direkt till denna KVM-switch och inte till klientdatorerna. För kontorsanvändare som behöver flera datorer undanröjer denna KVM-switch behovet av flera monitorer, tangentbord och möss – något som sparar såväl pengar som skrivbordsplats. DKVM-4U är dessutom en kostnadseffektiv lösning när man vill kontrollera flera servrar i ett datorrum, vilket betyder att en tekniker bara behöver en monitor, ett tangentbord och en mus för att på ett behändigt sätt hantera flera anslutna datorer.

Spara pengar och plats
Med hjälp av DKVM-4U kan du kontrollera upp till fyra datorer via ett tangentbord, en monitor och en mus – du behöver alltså inte köpa monitor, tangentbord och mus till varje dator. Därmed blir det också mindre rörigt på skrivbordet. KVM-switchen kan placeras under skrivbordet med fyra uppsättningar KVM-kablar som anslutning mellan denna och upp till fyra datorer. I varje KVM-kabelsats ingår en videokabel för datorns VGA-kontakt samt en enkel USB 2.0-kabel för datorns USB-port. Från KVM-switchen kan du skapa en anslutning till två USB-enheter: ett USB-tangentbord och en USB-mus. Två uppsättningar KVM-kablar medföljer för bekväm anslutning, övriga KVM-kablar är tillval.

Enkel kontroll
Det går snabbt att växla mellan de enskilda klientdatorerna via tryckknappen på DKVM-4U eller snabbtangenterna på tangentbordet. KVM-switchen bekräftar växlingen med en ljudsignal och dess lysdioder anger vilken dator som för tillfället betjänas via konsolen. Genom att alla anslutna datorer skannas automatiskt var tionde sekund är monitorn, tangentbordet och musen alltid uppdaterade när du växlar till en vald dator. Statusen för tangenterna CAPS LOCK, NUM LOCK och SCROLL LOCK lagras automatiskt för varje dator.

Stöd för hö
Mer info:
Finns i lager:
Tillverkare:
Uppdaterad:
Vikt:
Pris:

» D-Link DKVM-4U
Tillfälligt slut
D-Link (DKVM-4U)
2009-06-26 15:35:00
Ej angivet
1.221 kr (977 kr)
Copyright © 2010 Microhard Sverige.
Priser är angivna inklusive moms om ej annat anges.
Priser inom parentes är exklusive moms.