TV-kort / Fjärrkontroller / Logitech Universalfjärrkontroller

Logitech Harmony 885 (Färgdisplay)

Logitech Harmony 885 (Färgdisplay)


Hemmaunderhållning när den är som bäst. Med den avancerade universalfjärren Harmony 885 i handen bemästrar man enkelt även de mest komplexa system med högupplösnings-tv och pvr-video. Fjärrkontrollen är utrustad med en anpassningsbar färgdisplay och laddare — den smälter utmärkt in i dagens ljud- och videomiljö.

Harmony stödjer allt! Ersätt alla dina fjärrkontroller med denna enda. I princip allt som tillverkats finns färdig konfigurerat i en databas och det som inte skulle finnas kan man själv "lära" Harmony genom att rikta originalfjärren mot den och trycka av...

Displayen kan användas för att lägga till helt egna funktioner och direktknappar. Allt ställs in i datorn och sen synkas inställningarna via USB till fjärrkontrollen som är klar att använda.

Det riktigt coola är Aktivitetsstödet. Här bestämmer man vad som ska ske om en aktivitet väljs. T.ex.; Man vill se en DVD-film. Tryck på "Se på DVD" och hela systemet ställs in rätt. Bildskärmen går till rätt inkanal, DVD-spelaren sätts på, surroundsystemet går till rätt optisk ingång, Stereon stängs av... om det är det man vill. Bestäm själv. När man sen är klar stängs alla enheter av med en OFF knapp och ett tryck.

Harmony har ett inbyggt laddningsbart batteri. Laddare i snygg design medföljer. M.a.o. behöver man aldrig mer köpa batterier. Självklart är den största vinsten att allt sköts via en fjärr, som i 885-modellens fall dessutom är den snyggaste man har haft!
Mer info:
Finns i lager:
Tillverkare:
Uppdaterad:
Vikt:
Pris:

» Logitech Harmony 885 (Färgdisplay)
Beställningsvara
Logitech (966187-0914)
2009-06-26 14:01:00
Ej angivet
2.631 kr (2.105 kr)
Copyright © 2010 Microhard Sverige.
Priser är angivna inklusive moms om ej annat anges.
Priser inom parentes är exklusive moms.