Tangentbord / Logitech Trådlösa T-bord med Mus

Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser

Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser


Komfort, prestanda och elegans i toppklass.

Dra nytta av pc:ns utmärkta multimedie- och kommunikationsfunktioner elegant och komfortabelt. Med Windows® Vista™-kompatibla Cordless Desktop® MX™ 3200 Laser får man enkelt tillgång till avancerade funktioner som dynamisk sökning och dokumentväxling. Ultraprecision i navigeringen tack vare en lasermus med högupplösningssensor och smidig webbsamtalshanteirng tack vare praktiska snabbknappar.

Högsta komfort. Mjukt inbyggt handlovsstöd ger extra stöd och minskar belastningen på handlederna.
Härlig skrivkänsla. Den raka tangentbordslayouten i Zero Degree Tilt™-design med extremt tysta normalstora tangenter (fullängd i nedslaget) som svarar omedelbart på nedtryckningar ger en bekväm och naturlig skrivkänsla. Samtidigt gör musens skulpterade form att den ligger bra i handen.
Ända ner på bildpunktsnivå. Logitechs avancerade lasermöss klarar fler underlag bättre. Den skulpterade designen gör dessutom att musen ligger bra i handen.

AgION™ antimikrobisk teknik
Både tangentbordet och musen skyddas av AgION. Denna antimikrobiska förening förhindrar ansamling av en rad olika typer av bakterier och mögel.

Tillförlitlig krångelfri trådlös teknik
Med Logitechs nya SecureConnect™-teknik föransluts tangentbordet och musen till mottagaren och garanterar en säker länk till datorn. Det är bara att ansluta enheterna och köra igång. En USB-ansluten minimottagare gör det smidigt när man använder en bärbar dator.

Längre batteritid
Avancerad energisparfunktion gör att batterierna varar i upp till 15 månader för tangentbordet och 6 månader för musen. Den praktiska batteriindikatorn blinkar när det är dags att byta batterier. Musen har dessutom en av/på-knapp för ytterligare förlängning av batteritiden.

Mus med Tilt Wheel plus DocFlip™
För horisontell och vertikal rullning. Klicka på hjulet för att bläddra mellan dokument i 3D i Windows Vista™. Det är verkligen en barnlek klippa och klistra mellan program, jämföra dokument
Mer info:
Finns i lager:
Tillverkare:
Uppdaterad:
Vikt:
Pris:

» Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser
Beställningsvara
Logitech (967688-0106 )
2009-06-29 17:18:00
Ej angivet
1.250 kr (1.000 kr)
Copyright © 2010 Microhard Sverige.
Priser är angivna inklusive moms om ej annat anges.
Priser inom parentes är exklusive moms.